Aan het IJ

Op Er is veel te kiezen in Aan het IJ. Het nieuwste aanbod vind je in The Twins, op de vijfde en zesde verdieping en in The Cube en The Wing. De gebouwen hebben een fraaie ligging, aan een van de prachtige parken. Je kunt ook nog kopen in The Grid en The Wave. The Grid ligt aan de Bundlaan, met vrij groen uitzicht op de tuinen van Shell en The Wave ligt aan de Céramiquelaan, met uitzicht op het Schegpark, EYE en de A’DAM toren.

Bekijk de wijk hier in VR!

Noord

Noord is bekend van de NDSM werf, van de Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij. Door de jaren heen verdween de zware industrie en ontstond er ruimte. Ruimte die in de rest van de stad schaarser werd. De creatieve scene ontdekte de stek. Er ontstonden creatieve hofspots en toffe restaurants, bars en festivals. Niet gek, want de ligging aan het IJ met uitzicht op de stad is uniek. Toen de vraag naar woningen steeds meer toenam, was het dan ook logisch dat dit de uitgelezen plek was voor moderne nieuwbouw met internationale allure.

To do

Met de pont sta je in 10 minuten in het levendige stadscentrum van Amsterdam en is het moeilijk kiezen uit al die leuke cafés en restaurants. Dus kies het dichter bij huis! Noord barst namelijk van de hotspots. 

Een van de leukste koffietentjes van Noord is The Coffee Virus, gevestigd in het hippe A-lab gebouw. In Café Keppler in de Van der Pekstraat kun je de hele dag terecht, van ontbijt tot en met diner. Ook in Tolhuistuin is bijna iedere dag wel iets te doen. Op het programma staan festivals, events, exposities en toffe concerten die worden georganiseerd in samenwerking met poptempel Paradiso. The Butcher Social Club in de plint van de A’DAM Toren biedt goede muziek, old-school flipperkasten, exclusieve cocktails en superlekker vlees. Voor nachtbrakers en early risers, open 24/7. In Noord verveel je je nooit.

Bereikbaarheid

Vanaf Aan het IJ kom je het snelst in de stad met veerpont 907 vanaf de Buiksloterweg naar Amsterdam Centraal. De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. De veren varen de hele dag en nacht. Terwijl je vaart, heb je ook nog eens het mooiste uitzicht over het IJ. Ga je met de auto naar het centrum? Dan pak je de IJtunnel. Net zo makkelijk. Wil je met de auto naar je werk, het strand of vrienden? Vanaf Aan het IJ ben je in een mum van tijd op de snelweg. Via het Noorderpark en Buikslotermeer rijd je naar de ring van Amsterdam, de A10. En met De Noord/Zuidlijn reis je snel en gemakkelijk van Amsterdam Noord, onder het centrum door, naar station Zuid.

Appartementenzoeker

Er is veel te kiezen in Aan het IJ! Wil je weten welke appartementen voldoen aan jouw zoekcriteria?  Met de unieke Aan het IJ appartementenzoeker kun je zoeken op woonoppervlakte, aantal kamers en op prijs. Zo vind je gemakkelijk het appartement dat bij je past! Als je een bouwnummer aanklikt kun je alle informatie bekijken en een pdf downloaden met de sfeerplattegrond.

Naar de appartementenzoeker

Lees hier de blog van Aan het IJ over de voordelen van het kopen in nieuwbouw.

Interesse

Wil je graag hulp bij het vinden van jouw droom appartement? Bel ons dan op 020-3050560 of stuur een mail naar aanhetij@eefjevoogd.nl

Tip! Op 8 februari van 11.00 uur tot 13.00 uur is er weer een ´Aan het IJ meet & greet event’. Tijdens dit event zijn de makelaars en ontwikkelaars aanwezig om antwoord te geven op al je vragen en je te helpen bij het vinden van het appartement dat bij je past.

Het IJ meet & greet event vindt plaats in EYE Filmmuseum in Amsterdam Noord. Dit is schuin tegenover de projectlocatie van Aan het IJ, op slechts 5 minuten van Centraal Station.

Wanneer: zaterdag 8 februari 2020
Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur
Waar: EYE Filmmuseum, IJ Lounge (in de basement)

Kenmerken

Amsterdam, Noord
projecten:
– The Grid
– The Wave
– The Wing
– The Cube
– The Twins


ga naar project site
deel deze pagina