Aan het IJ

Eigenwijs en werelds wonen in een ontspannen leefomgeving met de dynamiek van Amsterdam binnen handbereik.

Aan het Schegpark, schuin achter EYE Filmmuseum wordt gebouwd aan de nieuwe wijk Aan het IJ. Diverse appartementencomplexen met ieder een geheel eigen karakter.

De appartementengebouwen zijn stuk voor stuk door toonaangevende architecten ontworpen. Met een hoog afwerkingsniveau, mooie materialen en een eigen en individueel karakter.

Aan het IJ is indrukwekkend groen: elk gebouw krijgt een eigen binnentuin, in een stijl en sfeer die past bij de architectuur van het gebouw.

Ben jij benieuwd hoe deze prachtige gebouwen eruit komen te zien? Bekijk de wijk hier in VR!

Aanbod

The Grid
Perfect op elkaar afgestemde materialen en een rijk gedetailleerd uiterlijk staan centraal in het ontwerp van The Grid. Geniet van optimale privacy, grote balkons en veel glas. Het complex is gelegen aan de Bundlaan, met vrij groen uitzicht op de tuinen van Shell.
Prognose oplevering: Medio 2021

The Wave
De ronde vormen zijn iconisch voor The Wave. Deze residentiële krachtpatser heeft een zacht, warm en toegankelijk karakter en is gelegen aan de Céramiquelaan. Vanuit The Wave heb je uitzicht op het Schegpark, EYE en de A’DAM toren.
Prognose oplevering: Q1 2022

The Cube
Dit karakteristiek gebouw heeft een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.
Prognose oplevering: Q2 2022

The Wing
Een sensuele vorm, kosmopolitische allure en een ideale ligging met veel groen eromheen en de stad binnen handbereik. Welcome to The Wing!
Prognose oplevering: Q1 2022

The Twins
In de twee identieke gebouwen van The Twins vind je de perfecte combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek. Kijk snel naar het nieuwste aanbod in The Twins, gelegen op de vijfde en zesde verdieping.
Prognose oplevering: Q2 2022

The Stack
The Stack wordt een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Mensen die overdag veel gebruikmaken van de stad en haar voorzieningen, maar ’s avonds een plek zoeken om zich terug te trekken. Het individualistische karakter van de beoogde toekomstige bewoners inspireerde de architecten van KAAN Architecten.
Prognose start bouw: voorjaar 2021

The Bow
The Bow ligt naast The Stack. In The Bow komen 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen van ongeveer 45 tot 145 m2 en drie penthouses van ongeveer 200 m². De koopappartementen liggen op de vierde tot en met de zevende verdieping. Overige verdiepingen zijn vrije sector huurwoningen.
Parijse grandeur met grote tuinen. Dat is The Bow. De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen.
Prognose start bouw: Q3 2021

The Row
In de nieuwe stadswijk Aan het IJ kun je ook huren. Zo zijn er op dit moment twee gebouwen met vrije sector huurappartementen in aanbouw, dat zijn The Row en The Line. The Row, aan de Spadinalaan, is het eerste klaar. Je kunt hier begin 2021 al wonen.

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 57 tot 150 m2 woonoppervlakte. Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.
Start verhuur: januari 2021

Appartementenzoeker

Er is veel te kiezen in Aan het IJ! Wil je weten welke appartementen voldoen aan jouw zoekcriteria?  Met de unieke Aan het IJ appartementenzoeker kun je zoeken op woonoppervlakte, aantal kamers en op prijs. Zo vind je gemakkelijk het appartement dat bij je past! Als je een bouwnummer aanklikt kun je alle informatie bekijken en een pdf downloaden met de sfeerplattegrond.
Naar de appartementenzoeker

To do

Met de pont sta je in 10 minuten in het levendige stadscentrum van Amsterdam en is het moeilijk kiezen uit al die leuke cafés en restaurants. Dus kies het dichter bij huis! Noord barst namelijk van de hotspots. 

Een van de leukste koffietentjes van Noord is The Coffee Virus, gevestigd in het hippe A-lab gebouw. In Café Keppler in de Van der Pekstraat kun je de hele dag terecht, van ontbijt tot en met diner. Ook in Tolhuistuin is bijna iedere dag wel iets te doen. Op het programma staan festivals, events, exposities en toffe concerten die worden georganiseerd in samenwerking met poptempel Paradiso. The Butcher Social Club in de plint van de A’DAM Toren biedt goede muziek, old-school flipperkasten, exclusieve cocktails en superlekker vlees. Voor nachtbrakers en early risers, open 24/7. In Noord verveel je je nooit.

Noord

Amsterdam Noord is bekend van de NDSM werf, van de Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij. Door de jaren heen verdween de zware industrie en ontstond er ruimte. Ruimte die in de rest van de stad schaarser werd. De creatieve scene ontdekte de stek. Er ontstonden creatieve hotspots en hippe restaurants, bars en festivals. Niet gek, want de ligging aan het IJ met uitzicht op de stad is uniek.

Een uitgelezen plek voor moderne nieuwbouw met internationale allure!

Bereikbaarheid

Vanaf Aan het IJ kom je het snelst in de stad met veerpont 907 vanaf de Buiksloterweg naar Amsterdam Centraal. De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. De veren varen de hele dag en nacht. Terwijl je vaart, heb je ook nog eens het mooiste uitzicht over het IJ. Ga je met de auto naar het centrum? Dan neem je de IJtunnel. Net zo makkelijk. Wil je met de auto naar je werk, het strand of vrienden? Vanaf Aan het IJ ben je in een mum van tijd op de snelweg. Via het Noorderpark en Buikslotermeer rijd je naar de ring van Amsterdam, de A10. En met De Noord/Zuidlijn reis je snel en gemakkelijk van Amsterdam Noord, onder het centrum door, naar station Zuid.

Interesse

Wil je graag hulp bij het vinden van jouw droom appartement? Bel ons dan op 020-3050560 of stuur een mail naar aanhetij@eefjevoogd.nl

Lees hier de blog van Aan het IJ over de voordelen van het kopen in nieuwbouw.

Aan het IJ is een project van Amvest.

Kenmerken

Amsterdam, Noord
projecten:
– The Grid
– The Wave
– The Wing
– The Cube
– The Twins
– The Stack
– The Bow
– The Row


ga naar project site
deel deze pagina