Aan het IJ

De luxe van wonen Aan het IJ

Ruimte, comfort, aandacht voor details, prachtige materialen, veel licht in elke woning. Aan het IJ betekent kwaliteit van leven. Je living vergroten door de geïntegreerde buitenruimte. Een comfortabele entree waar je elkaar ontspannen groet. Een prachtige binnentuin tot ieders beschikking en stijlvolle architectuur op internationaal niveau. De modern en open ontworpen gebouwen creëren op natuurlijke elegante wijze een sfeervol geheel. Een oase van rust van hoog niveau. Op 5 minuten van het centrum. Huur of koop. In alle prijsklassen. Dat is de luxe van wonen aan het IJ.

Lekker uitwaaien langs het water, of heerlijk uit eten in één van de geweldige restaurants, alles kan aan het IJ. Je loopt de deur uit en voor je het weet ben je omgeven door de mogelijkheden die Amsterdam Noord te bieden heeft. Cocktails op het dakterras, boodschappen om de hoek, naar de film wanneer je zin hebt, en steeds weer wat nieuws te ontdekken. Alles in de buurt. Vol in ontwikkeling. De dynamiek van wonen aan het IJ.

Interesse?

Dit project is in voorbereiding. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via 020-3050560 of schrijf je in als belangstellende op de project website.

Aan het IJ is een ontwikkeling van Amvest.

Aan het IJ Overhoeks Amsterdam NoordAan het IJ Overhoeks Amsterdam NoordAan het IJ Overhoeks Amsterdam NoordAan het IJ Overhoeks Amsterdam NoordAan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord

Kenmerken

– Amsterdam Noord

– Diverse appartementengebouwen met voor ieder wat wils

– Woonoppervlakte vanaf ca. 45 m²

– Vrijheid en dynamiek van wonen aan het IJ

– Ruimte, comfort en aandacht voor details

– Project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina