The Grid

Oplevering vanaf april 2021, dus je kunt hier al snel wonen!

Bezichtigingen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Het appartementencomplex The Grid in project Aan het IJ, dat 68 luxueuze koopwoningen telt met elk een eigen buiten, kenmerkt zich door een getrapte gevel en heeft dus veel terrassen. Deze bieden veel privacy en de gemeenschappelijke binnentuin is een geweldige ontmoetingsplek.

Alles klopt. Het ontwerp van het gebouw, de diversiteit aan woningtypes, het afwerkingsniveau, de centrale lobby, de binnentuin en de eigen balkons en terrassen. En de plek natuurlijk. Amsterdam Noord is een creatieve, bruisende hotspot met een overvloed aan restaurants, bars, winkels, festivals en hotels. In The Grid woon je naast het dynamische Eye Museum en de A’DAM Toren. Binnen een paar minuten steek je met het pontje het IJ over en sta je op centraal. En loop je dus zo het centrum in.

Bekijk de wijk hier in VR!

Kerngegevens

– koopsom vrij op naam o.b.v. afkoop canon voor 50 jaar;
– 2-, 3- en 4-kamerappartementen circa 83 tot 137 m2 gbo;
– tweelaagse penthouses circa 139 tot 179 m gbo;
– luxe en compleet afgewerkte keuken, badkamer en toilet;
– 34 parkeerplaatsen te koop (25 gereserveerd voor de grootste appartementen);
– 5 hobbyruimtes te koop;
– 68 bergingen, circa 5,1 tot 13 m2 (gekoppeld aan de bouwnummers, bij de prijs inbegrepen);
– luxe ingerichte lobby;
– groene binnentuin met kunstwerk en buitenkeuken;
– gemeenschappelijke fietsenstalling.

Appartementen en penthouses

De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, een of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders. Op de begane grond tot en met de vijfde verdieping heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van circa 83 tot 137 m2 woonoppervlakte. De topappartementen zijn tweelaags. Die liggen op de 6e en 7e verdieping. Extra ruime loftappartementen met veel comfort en mooie, open vides. In de grootste vide verbindt de spiltrap beide woonlagen. De spiltrap is van staal met houten treden. De woonoppervlaktes varieren van circa 139 tot 179 m2.

Kwaliteit en materialen

Het appartementencomplex is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen — Jura natuursteen, beton, geanodiseerd aluminium, glas — subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk.
De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. Elk appartement heeft een fijn balkon omringd door glas, waardoor de beleving met buiten nog sterker wordt.

Siematic keuken

Een appartement Aan het IJ is luxe afgewerkt. Zo ook de keuken. Er zijn verschillende varianten keukens: rechte keukens, hoekvarianten en keukens met een kookeiland. Welke variant je hebt, hangt af van de grootte en de indeling van het appartement. En natuurlijk: hoe groter het huis, hoe groter de keuken. Er zit standaard een luxe Siematic keuken in die je in de door jou gewenste kleur kunt kiezen, maar ook kunt uitbreiden.

Luxe sanitair en tegelwerk

Het toilet en de badkamer zijn mooi afgewerkt: wit sanitair met een vrijhangend toilet, een brede wastafel met twee kranen, een douche met draingoot en glazen douchescherm. De appartementen beschikken over grote wand- en vloertegels.

De lobby

De lobby heeft een grotere verdiepingshoogte en vormt het hart van het gebouw. Direct aan de straat gelegen, met veel glas en zicht op de binnentuin, is dit een fijne en dynamische plek. Hier tref je je buren, kan je zitten werken op je laptop, of je verjaardag te vieren.

De parkeergarage

We hebben gekozen voor een flexibele parkeeroplossing. Voor de grootste appartementen is een parkeerplek gereserveerd, maar je bent niet verplicht om deze te kopen. Wil je ‘m niet, dan bieden we de parkeerplaats aan kopers van de overige appartementen aan. Daarnaast zijn er sowieso negen parkeerplaatsen vrij te koop.

De bergingen

Ieder appartement heeft een berging, waarbij de grotere appartementen automatisch een grotere berging hebben. Deze bergingen bevinden zich op hetzelfde niveau als de parkeergarage. Naast de bergingen zijn er nog vijf hobbyruimtes in verschillende groottes die vrij te koop zijn. Handig wanneer je meer ruimte nodig hebt voor je motor, racefiets, een naaiatelier of je werkbank.

De fietsenstalling

Tussen de twee entrees in bevindt zich de inpandige, gezamenlijke fietsenstalling. Je fiets staat dus gewoon veilig binnen, blijft mooi en hoeft niet in de berging te staan. Die kun je dus vol benutten voor andere spullen. De fietsenstalling staat in directe verbinding met buiten. Zo pak en parkeer je je fiets lekker snel en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen.

Interesse

De verkoop is in volle gang! Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar. Je kunt je hiervoor inschrijven via de appartementenzoeker op de projectwebsite. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 020-3050560!

The Grid is onderdeel van project Aan het IJ, een ontwikkeling van Amvest.

The Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks AmsterdamThe Grid Aan het IJ Overhoeks Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam Noord

– Oplevering vanaf april 2021

– Diverse appartementengebouwen met voor ieder wat wils

– Woonoppervlakte vanaf ca. 45 m²

– Vrijheid en dynamiek van wonen aan het IJ

– Ruimte, comfort en aandacht voor details

– Koopsomindicaties vrij op naam o.b.v. afkoop canon voor 50 jaar

– Bouw gestart op 3 september 2018


ga naar project site
deel deze pagina