The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins, in de nieuwe wijk Aan het IJ in Amsterdam Noord.

Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Bekijk de wijk hier in VR!

High end architectuur

De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.

Verticaal groen

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren.

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe woonwijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. Diverse appartementen hebben uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren, andere kijken uit op de Van der Pekbuurt of het rauwe NDSM-gebied. Het centrum is heel dichtbij en alle hotspots in Amsterdam Noord liggen aan je voeten.

Buiten – in de plint van het gebouw, op de hoek van het Schegpark en de Docklandsweg – komt een urban hotspot. Denk aan een espressobar of kleine brasserie. Je cappucino of espresso op zaterdagochtend drink je dus gewoon beneden. Hier beleef je het ultieme vrije gevoel van stads wonen…

Typologie

Naast luxe koopappartementen met grootse dakterrassen, een eigen parkeerplaats en een eigen berging biedt The Twins vrije sector huurappartementen. De koopappartementen liggen op de 5e en 6e verdieping.

De koopappartementen op de 5e verdieping variëren van ongeveer 67 tot 169 m². Je hebt ruime keuze uit grote studio’s en 2-, 3- en 4- kamerappartementen. Op de 6 e verdieping liggen zes riante penthouses van 176 tot maar liefst 244 m². Hoe groter het appartement, hoe meer slaapkamers. Bovendien hebben de allergrootste appartementen standaard een masterbedroom met inloopkast en privé-badkamer.

Met appartementen op het oosten, zuiden én westen zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht op het IJ, EYE en de A’DAM toren?

Interesse?

Meer informatie vind je op de project site. Via de Aan het IJ appartementenzoeker kun je bovendien gemakkelijk het appartement vinden dat bij je past. Je kunt ons ook bellen op 020-3050560

The Twins is onderdeel van project Aan het IJ, een ontwikkeling van Amvest.

The Twins Aan het IJ Overhoeks Amsterdam nieuwbouw appartementThe Twins Aan het IJ Overhoeks Amsterdam nieuwbouw appartementThe Twins Aan het IJ Overhoeks Amsterdam nieuwbouw appartementThe Twins Aan het IJ Overhoeks Amsterdam nieuwbouw appartementThe Twins Aan het IJ Overhoeks Amsterdam nieuwbouw appartement

Kenmerken

– Amsterdam Noord
– Onderdeel van project Aan het IJ
– 20 Koopappartementen gelegen op de 5e en 6e verdieping
– Oppervlaktes variërend van ca. 67 m2 tot 246 m2.
– Studio’s, twee-, drie- en vierkamer appartementen
– Penthouses op de 6e verdieping
– Online verkoop is gestart


ga naar project site
deel deze pagina