The Wing

The Wing ligt op een unieke plek, tussen het dynamische Schegpark en het groene, centrale buurtplein in. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur.

Aan het Schegpark ligt ook de algemene tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. De tuin is fraai ontworpen door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant en Co, met onder andere een grote karakteristieke boom, diverse grassen en bloeiende planten, een pad en een betonnen maatwerk zitmeubel.

Bekijk de wijk hier in VR!

Fraaie architectuur

The Wing heeft een opvallende plooiing in het gebouw. Niet voor niets koos de architect voor deze vorm. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Dan wil je zoveel mogelijk uitzicht creëren. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De horizontale lijnen benadrukken de zwierigheid van de balkons, die speels wisselen tussen rechte en afgeronde hoeken. Bovendien verspringt de gevel, waardoor op bepaalde plekken het balkon extra diep is.
The Wing heeft iets Italiaans, door het gebruik van onder andere natuursteen in de gevel, en dat was precies wat de architect van Powerhouse wilde…

Stijlvolle binnenkomer

Bij een gebouw en plek als dit past stijlvol binnenkomen. En twee entrees, om rust en ruimte te kunnen waarborgen aan bewoners én bezoekers. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wanden hangt kunst, wat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden. De voordeuren van de appartementen liggen aan de centrale vide. De vide is een prachtige blikvanger, met een bijzondere lichtinval door het glazen dak.

Uniek uitzicht

Ieder appartement in The Wing heeft een balkon of dakterras. En hoe hoger je komt hoe groter de terrassen. En in het ontwerp is veel glas opgenomen zodat je buiten echt naar binnen haalt. De kers op de taart zijn de appartementen en penthouses op de hogere woonlagen met panoramische vergezichten. Uniek is het uitzicht van de 3- en 4 kamerappartementen aan het Schegpark. Een deel van deze appartementen kijkt zelfs op EYE filmmuseum en het IJ!

Woningtypologie

The Wing is een veelzijdig gebouw met een grote diversiteit aan woningtypen. In The Wing hebben we nu woningen in diverse prijsklassen beschikbaar.

De 2-kamerappartementen, die variëren van circa 57 tot 69 m², liggen op de begane grond t/m de 5e verdieping, aan de achterzijde van het gebouw, sommige aan het fraaie buurtplein. De 3- en 4- kamerappartementen liggen verspreid door het gebouw, in hoogte – van de BG t/m de 6e verdieping – en oriëntatie – aan het Schegpark, het buurtplein of een van de fraaie tussenstraatjes. Ben je op zoek naar een appartement met 4 slaapkamers? Daar zijn er slechts twee van, op de 5e en 6e verdieping. The Wing telt twee penthouses, met een woonoppervlakte van 183 en 211 m², in de rechterflank van het gebouw. Indrukwekkend zijn de dakterrassen en het uitzicht! Wil jij graag weten welk appartement het beste bij jou past? neem dan een kijkje op de appartementzoeker!

Interesse?

The Wing is in verkoop! Meld je nu aan voor één of meerdere appartementen via de project pagina. Voor meer informatie kun je ons ook bellen op 020-3050560.

The Wing is onderdeel van project Aan het IJ, een ontwikkeling van Amvest.

Aan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koopAan het IJ The Wing Amsterdam Overhoeks adam toren eye filmmuseum Eefje Voogd makelaardij appartement woning te koop

Kenmerken

– Amsterdam Noord
– Onderdeel van project Aan het IJ
– In verkoop
– 22 Appartementen verdeeld over 7 verdiepingen
-In The Wing hebben we nu woningen in diverse prijsklassen beschikbaar.
– Verkoop is gestart!


ga naar project site
deel deze pagina