Cruquius Sigma

Nog slechts twee Urban Villa’s beschikbaar!

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale stadswoningen met geweldig dakterras op het zuiden, gelegen op eigen grond! Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Ongetwijfeld een bijzondere plek hier in Amsterdam!

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

Urban Villa aan het water

De royale urban villa’s (gelegen op eigen grond) hebben een woonoppervlakte van circa 170 m² groot. Je auto parkeer je in de garage op de begane grond van de woning. Aan de waterkant heb je een fijne kamer, waar je ook prima een werkplek of speelkamer kunt creëren. De stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt en gezellig buiten kunt zitten.

Zonnige hotspot met waterzicht

De eerste verdieping is een grote open ruimte waar je woont en kookt. Met de openslaande deuren haal je buiten naar binnen en vice versa. Over de tweede en derde verdieping verdeeld zijn er vier slaapkamers. Allemaal hebben ze openslaande deuren en een Frans balkon. Zo sta je altijd in contact met het water. De overloop op de bovenste verdieping geeft bovendien toegang tot het dakterras. Hier kun je genieten van een exclusief uitzicht over het water en het bijzondere gebied. Fijne bijkomstigheid: de overloop is zo ruim dat je hier zelfs een tweede badkamer of pantry kunt maken.

Meer informatie?

Er zijn nog slechts twee Urban Villa’s beschikbaar! Neem voor meer informatie of  een bezichtigingsafspraak contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl. Je kunt ook  kijken op de project website.

Cruquius Sigma is een ontwikkeling van Amvest en Koopmans TBI.

Cruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma Cruquiuseiland water uitzicht Amsterdam Oost Eefje Voogd makelaardij makelaar te koop nieuwbouw for sale new development real estateCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma Cruquiuseiland water uitzicht Amsterdam Oost Eefje Voogd makelaardij makelaar te koop nieuwbouw for sale new development real estateCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma Cruquiuseiland water uitzicht Amsterdam Oost Eefje Voogd makelaardij makelaar te koop nieuwbouw for sale new development real estate

Kenmerken

– Amsterdam, Oostelijk Havengebied
– Royale urban villa’s
– 4 woonlagen
– gelegen aan het water
– Luxe keuken en badkamer
– Royaal dakterras op het zuiden
– Parkeren in de garage op de begane grond
– Eigen grond!


ga naar project site
deel deze pagina