Cruquius Sigma

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

Appartement met karakter

In de oude Sigma-verffabriek komen 10 appartementen in drie verschillende typen. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129 m². Altijd heb je twee slaapkamers en een loggia. Na de renovatie zijn de appartementen comfortabel en voldoen ze in alle opzichten aan wat we in deze tijd verlangen van een woonruimte. De industriële details worden gekoesterd. Ieder appartement beschikt over de mogelijkheid tot een eigen stallingsplaats in een afgesloten garage.

Zonnige hotspot met waterzicht

In de zuidelijke C-toren komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m². De appartementen zijn modern, maar refereren in architectuurstijl wel aan de oude gebouwen in de omgeving. Je auto parkeer je op de stallingsplaats in de afgesloten garage onder het gebouw. Doordat er op elke verdieping slechts 2 appartementen komen, heb je altijd vrij zicht. De grote inpandige terrassen liggen op het westen.

Groot huis aan het water

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Een bijzonder plekje in Amsterdam! De huizen zijn circa 170 m² groot en de hoekwoning telt zelfs circa 200 m². Je auto parkeer je in de garage op de begane grond van de woning. Aan de waterkant heb je een hobbykamer, waar je ook prima een werkplek kunt creëren. Het kan niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. De Delftse stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt.

Meer informatie?

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

Goed om te weten! De penthouses zullen in een later stadium in de verkoop gaan.

Cruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma AmsterdamCruquius Sigma

Kenmerken

– Amsterdam, Oostelijk Havengebied
– Royale eengezinswoningen en appartementen
– Moderne appartementen die refereren aan de architectuurstijl van de oude gebouwen


ga naar project site
deel deze pagina