De Nieuwezijds

Er zijn nog maar 4 woningen beschikbaar!

In deel plan De Nieuwezijds in project De Krijgsman in Muiden worden 43 appartementen, 10 penthouses, 2 stadsvilla’s en 8 urban loodswoningen gerealiseerd. De Nieuwezijds is de unieke samensmelting van Amsterdam en Muiden. De stoere woningen doen denken aan de oude Amsterdamse havengebouwen en pakhuizen maar ook de loodsen en industriële panden in het oude Muiden.

Woningen

Voor De Nieuwezijds ontwierpen architectenbureau Hoogeveen en M3H de appartementengebouwen, de stadsvilla’s en de urban loodswoningen.

Appartementen
De gebouwen stralen uit alsof zij ooit ook een rol hebben gehad als fabrieksgebouwen. Allemaal weer op hun eigen manier. Het appartementengebouw met de schuine daken doet denken aan oude pakhuizen die zijn omgebouwd tot woongebouwen waar later houten balkons en stellages met trappen aan zijn toegevoegd. Zo krijgt dat stoere en industriële ook iets lieflijks. Alle woningen zijn op uitzicht ontworpen en zijn daarmee loftachtig. Helemaal als je boven woont, waar je de beschikking hebt over twee woonlagen die je kan indelen met bijvoorbeeld een vide.

Stadsvilla’s
De twee unieke stoere stadsvilla’s staan aan een verhoogd stedelijk binnenplein en aan het water. Met eigen buitenruimte zowel aan de oost- als aan de westzijde van de woning. De woningen doen denken aan de oude pakhuizen uit Amsterdam. Hier kijk je uit over het water en over het park en ervaar je het Amsterdamse grachtenpandengevoel.

Urban Loodswoingen
De stoere brede urban loodswoningen zijn geënt op de industriële gebouwen van Gansevoort in New York en de historische pandjes van oud Muiden. Het zijn echt unieke woningen binnen De Krijgsman. De woningen zijn met 7 meter breed lekker ruim en doordat ze op een dek liggen kijk je mooi uit over de straat en het water. Het is eigenlijk ‘een stukje New York in Muiden’. Op het dek bevinden zich naast de urban loodswoningen twee unieke stadsvilla’s en twee appartementengebouwen met een divers aanbod aan woningen.

Bekijk hier het online magazine van De Nieuwezijds!

Muidenskwartier

De Nieuwezijds ligt in het Muidens Kwartier, nabij het paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar gezellige terrasjes aan de sluis. De appartementen en de urban loodswoningen in De Nieuwezijds voelen Amsterdams, stedelijk en industrieel aan. De Nieuwezijds vormt de schakel tussen de gezellige oude kern van Muiden en De Krijgsman. Op de hoek van het Muidens Kwartier ligt een Paviljoen van 150 m². Een bijzondere excoot die als horecapaviljoen centraal ligt in De Krijgsman. Hier ontmoet u elkaar en geniet u zomaar van een lekkere lunch of een goede kop koffie.

De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Lees hier meer over de verschillende plandelen in De Krijgsman in Muiden.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 autominuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd. Ook met het openbaar vervoer is de Krijgsman goed te bereiken, het busstation van Muiden ligt op enkele minuten loopafstand.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-30 50 560. Het informatiehuis is dagelijks geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 17:00 uur. Meer informatie kunt u op de project pagina lezen.

Dit is een project van KNSF.

De krijgsman Nieuwezijds muiden nieuwbouw vastgoed Eefje Voogd makelaardij Amsterdam vastgoed realestate apartement new developmentDe krijgsman Nieuwezijds muiden nieuwbouw vastgoed Eefje Voogd makelaardij Amsterdam vastgoed realestate apartement new developmentDe krijgsman Nieuwezijds muiden nieuwbouw vastgoed Eefje Voogd makelaardij Amsterdam vastgoed realestate apartement new development

Kenmerken

– De Krijgsman, Muiden
– Deelplan De Nieuwezijds
– Appartementen, Urban Loodswoningen, Stadsvilla’s, Pakhuizen en Penthouses
– Makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam


ga naar project site
deel deze pagina