Groenmarkt

De verkoop is gestart!

Met twee bijzondere woongebouwen rond een intiem plein, zo herleeft de Groenmarkt in de Jordaan. En met veel aandacht voor mens, plant en dier. Bewoners ontmoeten elkaar op het plein of komen tot rust in het duinlandschap op het dak.

Twee mooie woongebouwen aan een Jordanees plein

Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen die allemaal anders zijn inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes.

Duinlandschap met uitzicht over de stad

De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak wordt, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor feestjes, gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos… compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Groen voor mens, plant en dier

Groenmarkt is een eerbetoon aan de oude en nieuwe stadsnatuur. Was dit vroeger de plaats waar aardappelen en bieten werden verkocht en gekocht, nu wordt het een plek waar het helmgras wiegt in de wind, waar de wilde bij voorzichtig de bloemen afsnuffelt, waar de huismus nestelt in de groene zijgevel op weg naar het plein en waar de planten dwars door de balkons heen groeien. Een project met een menselijke maat en een fijne, ruimtelijke identiteit. Mens, plant en dier: hier vindt iedereen ‘een groen stekkie’. In een prachtige setting van water, kade en stad.

Interesse?

Verkoop is gestart! De inschrijving is inmiddels gesloten. Heeft u de inschrijving net gemist maar wilt u graag op de reservelijst komen te staan? Dan kunt u zich registreren op de project website. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

 

GroenmarktGroenmarktGroenmarkt

Kenmerken

– Amsterdam, Jordaan
– Groot herenhuis met 4 stadshuizen
– Modern appartementengebouw met 35 appartementen

– Spectaculair daklandschap met natuurzwembad en ‘strandhuis’ voor alle bewoners
– verkoop is gestart

– inschrijving is gesloten maar u kunt zich nog inschrijven voor de reservelijst op de project site


ga naar project site
deel deze pagina