Mannoury

De verhuur is gestart!

De bijzondere en kwalitatieve beleving van een hotel, thuis zelf ervaren? Het kan in Mannoury! In deze fraaie appartementencomplexen kun je heerlijk wonen op een prachtige locatie vlakbij het Vondelpark. De appartementen en penthouses zijn licht en ruim van karakter en beschikken allemaal over een eigen buitenruimte met veel groen.

Aanbod
Mannoury bestaat uit 2 identieke woonblokken, voorzien van lift en trappenhuis, met elk 32 kwalitatief uitgevoerde huurappartementen. De middensegment appartementen met woonoppervlakte variërend van 51m2tot en met 80m2 zijn uitgerust met 1 of 2 slaapkamers. De huurprijzen van deze  appartementen zijn vanaf  € 971,-. Daarnaast zijn er in totaal 16 hoogwaardig afgewerkte vrije sector huur appartementen van 90m2 beschikbaar. En als kers op de taart: er zijn  4 spectaculaire penthouses van 180m2 met een plafondhoogte van 6 meter, ramen rondom, een open Siematic keuken met o.a. wijnklimaatkast en een ruim dakterras op het zuiden. Alle appartementen kunnen zowel gestoffeerd als gemeubileerd gehuurd worden én de woonblokken beschikken over een ruime garage met voldoende parkeergelegenheid voor fietsen, bakfietsen en auto’s. De huurperiode is maximaal 2 jaar.

Locatie
Mannoury is ideaal gelegen op een prachtige locatie vlakbij het Vondelpark. Zo ben je met  10 minuten fietsen in het centrum, op het Museumplein of bij de Foodhallen en binnen 5 minuten met de auto op de Ring van Amsterdam.

Uniek ‘smart roof experiment’
Het complex is ontworpen met veel aandacht voor kwaliteit én klimaat. Hier woon je in een innovatief CO2-neutraal gebouw  met een ‘slim groen dak’. Een slim groen dak combineert begroeiing, regenopvang, zonnepanelen en hergebruik van gefilterd douchewater. Als eerste ter wereld onderzoekt Mannoury met een uniek experiment wat de échte impact daarvan is: “Project Synthesis”. Dit wordt onderzocht om de biodiversiteit in de stad te vergroten en deze koeler, duurzamer en leefbaarder te maken.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560 of mail naar info@eefjevoogd.nl

Kenmerken

– De verhuur is gestart!

– Gelegen vlakbij het Vondelpark

– Verschillende appartementen beschikbaar

– Smart roof experiment met een slim groen dak

– Innovatief CO2-neutraal gebouw

– Huurperiode maximaal 2 jaar


deel deze pagina