Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bajeskwartier 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Nu in verkoop  
Website project
Development
AM  
 

Deelprojecten

BESCHRIJVING

Bajeskwartier Amsterdam, Green Urban Living

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum, van Bajeskwartier.

Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen voor wonen in Bajeskwartier. Ons verkoopteam staat voor je klaar, bestaande uit, een verkoopmanager, een makelaar, een hypotheekadviseur en een woonadviseur.

Van plan om te komen? Hartstikke leuk! Meld je graag wel even aan via nieuwbouw@eefjevoogd.nl, zodat rekening gehouden kan worden met je komst.

Wil je op dit moment meer weten van de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder en zijn bereikbaar via 020-3050560.

Bajeskwartier

Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, leren, beleven, bewegen en verblijven samenkomen. Een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende nieuwe wijk van Amsterdam.

The Robin
De verkoop van de appartementen in The Robin is in volle gang, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. In The Robin komen 129 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van goed ingerichte studio’s van ca. 44 m² tot ruime appartementen van ca. 113 m². In The Robin zijn ook een paar bijzondere appartementen met een fantastische buitenruimte.

The Jay
In The Jay komen 135 2-kamerappartementen. Slimme, compacte woningen van ca. 34 tot 48 m² nu in verkoop.

The Ruby
Nu in verkoop – De variëteit maakt het wonen en leven in The Ruby leuk en verrassend. De”Life proof” appartementen zijn van alle gemakken en comfort voorzien, voor nu én in de toekomst. De appartementen zijn gelegen middenin het Bajeskwartier tussen het aaneengeschakelde tuinenlandschap en dichtbij voorzieningen op het gebied van zorg en gezondheid.

Bajeskwartier

Een duurzame, energie neutrale wijk vlakbij de Amstel met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Waar ruimte is voor 68 thematische, veelal openbare tuinen en die uitnodigt tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses. Van stadslandbouw tot middelbare school, een studentenhotel en design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier een plek. Bajeskwartier is divers en inclusief. In Bajeskwartier wil je zijn.

Hoogwaardige architectuur en een stedenbouwkundig plan dat voor directe verbinding met het centrum zorgt, maken Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam. Waar de fiets en de wandelaar vrij baan hebben en auto’s een plek ondergronds vinden. Een autovrij gebied dus, waardoor flora en fauna maximaal de ruimte krijgen. Zelfs verticaal groen in de vorm van een initiatief met stadslandbouw in de zogenaamde Groene Toren; het gebouw dat voorheen dienst deed als vrouwengevangenis in dit voormalig cultuurhistorisch icoon van Amsterdam.

Bajeskwartier is een voorbeeldproject waar alle ruimte wordt geboden aan duurzaamheid en waar gezond leven en inclusiviteit het uitgangspunt is. Door hergebruik van 98% van alle materialen uit de voormalige gevangenis en toepassing van alleen hernieuwbare materialen, wordt ook op het onderwerp circulariteit ongekend hoog gescoord.

Het nieuwe model voor duurzaam en gezond hoogstedelijk wonen wordt hier uitgevonden. In de vorm van een Living Lab en i.s.m. specialisten, onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, studenten, gebruikers en bewoners worden hier experimenten aangegaan die tot de meest innovatieve en vooruitstrevende oplossingen leiden.

De hoge ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid zijn geen loze beloftes maar worden stelselmatig en zorgvuldig uitgewerkt tot toetsbare, realistische en haalbare doelen.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bajeskwartier

  • Bajeskwartier The Robin koopappartementen Amsterdam Zuidoost Eefje Voogd makelaardij

  • Bajeskwartier The Robin koopappartementen Amsterdam Zuidoost Eefje Voogd makelaardij

  • Bajeskwartier The Robin koopappartementen Amsterdam Zuidoost Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON
    Sanne Raatjes
    020 3050560sanne@eefjevoogd.nl