Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Baken van Narva 
Locatie project
Amsterdam Houthaven 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
BPD 

BESCHRIJVING

Baken van Narva is uitverkocht.

Zoals een vuurtoren de toegang van een haven aanduidt, zo markeert Baken van Narva de entree van Narva Eiland in de Amsterdamse Houthaven. Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel.

De 104 woningen in Baken van Narva worden in één fase verkocht. De fase omvat tuin- en terraswoningen en appartementen, alsmede dokwoningen en dokappartementen. Hieronder verstaan we de royale en buitengewoon mooie woningen die op de kop gesitueerd zijn. Deze imposante verschijningen liggen aan de IJ-zijde van de bouwblokken. De appartementen worden casco opgeleverd.

Elke woning heeft iets unieks

Van een eigen aan te leggen steiger en een privé tuin in het binnengebied tot een riant dakterras. En van een fraaie eetkamer op de vierde verdieping tot een badkamer en suite. Tegelijkertijd zijn alle woningen uiterst duurzaam, met een energieprestatiewaarde van nagenoeg 0. Dit is onder meer te danken aan de aansluiting op het stadsverwarmingsnet – de woningen zijn gasloos – en de aanwezigheid van zonnepanelen.

Wonen in de Houthaven

Nieuwbouwproject Baken van Narva is onderdeel van de Houthaven in Amsterdam. Een nieuw, duurzaam woon- en werkgebied met straks zo’n 2.700 woningen en diverse voorzieningen en bedrijfsruimtes. Deze grootschalige ontwikkeling vindt plaats op een voormalig haventerrein, tussen de Spaarndammerbuurt en het IJ, niet ver van Amsterdam Centraal.

Baken van Narva ligt op het eiland Narva, een autoluw eiland in de Houthaven. Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage. Het eiland is ingericht voor fietsers en voetgangers met smalle straten en geen doorgaand verkeer.

Door de komst van de Spaarndammertunnel vormt de Houthaven één geheel met de Spaarndammerbuurt.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Baken van Narva

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Doors

   Amsterdam Buiksloterham
  • ODE Apartments

   Amsterdam Oosterdokseiland
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam