Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman Muiden – Huurwoningen 
Locatie project
Muiden 
Prijs
Vanaf €1350,- per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
KNSF 

BESCHRIJVING

De Krijgsman Muiden biedt gedurende de bouw van je nieuw gekochte woning in de Krijgsman luxueuze huurwoningen in diverse huurcategorieën en in verschillende deelgebieden aan. Op deze manier kun je de bouw van dichtbij meemaken en de omgeving van De Krijgsman alvast ontdekken.

Het aanbod betreft royale grachtenpanden en appartementen.

Zowel de woningen als appartementen zijn voorzien van keuken, badkamer, wandafwerking en houten – en gietvloerafwerking. Deze inrichting is zorgvuldig samen gesteld door een interieur specialist.

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kun je goed wonen. Hier kun je lekker leven.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 autominuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd. Ook met het openbaar vervoer is de Krijgsman goed te bereiken, het busstation van Muiden ligt op enkele minuten loopafstand.

Interesse?

Het is alleen mogelijk om een in De Krijgsman te huren wanneer er binnen De Krijgsman Muiden is gekocht. Voor meer informatie of een brochure ben je van harte welkom in het informatiehuis van de Krijgsman. De openingstijden zijn van maandag -vrijdag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Het informatiehuis van De Krijgsman bevindt zich op Kruitpad 15, 1398 CP, Muiden. Tevens is het mogelijk om een individuele afspraak te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Krijgsman? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman Muiden – Huurwoningen

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam
  • Oostenburg

   Amsterdam
  • Kavels in Tuindorp

   Ouderkerk aan de Amstel