ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Wonderwoods 
Locatie project
Beurskwartier, Utrecht 
Prijs
Van €415.000 tot €1.115.000 v.o.n 
Website project
Development
Wonderwoods Development bestaande uit G&S Vastgoed en Kondor Wessels Projecten 
 

BESCHRIJVING

Op 22 september start de verkoop van fase 2 van Wonderwoods. Inschrijven gaat via de projectwebsite van Wonderwoods en sluit op 6 oktober. In deze fase komen circa 30 woningen in verkoop.

UTRECHT – Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad.

Green at heart

Het is tijd voor een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0.

Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Next Urban Mobility

In de parkeergarage van Wonderwoods staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, middels een abonnement, gefaciliteerd door Hely. Ook (elektrische) fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.

Faciliteiten & services

Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. In dit dakpark komt een restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.

Woon in deze groene oase in het midden van de stad en wordt ondergedompeld in een geurig bos vol weelderig groen. Daglicht en frisse lucht in overvloed en natuur waar je maar kijkt, geven je spirit een boost. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende geluiden van de natuurwereld om je heen.

Inschrijven

De inschrijving voor fase 2 start op 22 september en sluit op 6 oktober.  Inschrijven gaat via de projectwebsite van Wonderwoods. De inschrijving voor de eerste fase van de Wonderwoods koopappartementen is gesloten, maar je kunt je op de projectwebsite inschrijven als reservekandidaat. De verkoop van de Specials en penthouses volgt nog op een separaat moment.

De bouw is gestart in december 2020. De eerste appartementen worden naar verwachting begin 2024 opgeleverd.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Wonderwoods

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?

  CONTACTPERSOON
  Emily
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Mannoury

   Amsterdam
  • De Krijgsman Muiden

   Muiden