Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Wonderwoods 
Locatie project
Beurskwartier, Utrecht 
Oplevering
Prognose oplevering 2024 
Prijs
Vanaf € 850.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Wonderwoods Development bestaande uit G&S Vastgoed en Kondor Wessels Projecten 

BESCHRIJVING

Wonderwoods is namens de European Property Awards uitgeroepen tot beste Mixed-Use project van Nederland!

UTRECHT – Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad.

In project Wonderwoods hebben wij nog enkele appartementen van ca. 113 m² beschikbaar. Deze appartementen zijn gelegen op de 22e, 24e en 26e verdieping en beschikken over 2 slaapkamers en tevens 2 heerlijke balkons, waarop je je begeeft tussen het groen. Naast deze appartementen is er nog een appartement beschikbaar van ca. 136 m². Dit appartement is gelegen op de 11e verdieping en beschikt over 3 slaapkamers met vanuit de woonkamer en het balkon een mooi uitzicht over het dakpark van Wonderwoods.

De ruime living met keuken heeft een aangrenzend balkon, dit is de perfecte plek om te entertainen of ontspannen. Speciaal voor Wonderwoods is de Wonderwoods Kitchen ontworpen. Een heerlijke woonkeuken met keuze uit diverse kleuren om het passend te maken naar jouw smaak.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en hebben allebei toegang tot het tweede balkon. De naastgelegen badkamer (The Lavatory) is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Net zoals bij de keuken heb je voor de badkamer keuze uit verschillende kleuren. Het separaat toilet en de ruime interne bergingsruimte met wasmachine aansluiting zijn via de hal te bereiken. In de ondergelegen verdiepingen van het gebouw zit ook nog een externe berging.

Green at heart

Het is tijd voor een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0.

Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Next Urban Mobility

In de parkeergarage van Wonderwoods staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, middels een abonnement, gefaciliteerd door Hely. Ook (elektrische) fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.

Faciliteiten & services

Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. In dit dakpark komt een restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.

In de ruime entree van het gebouw op de begane grond komt de huismeester. Verder vind je straks op de begane grond diverse commerciële ruimten. Op de eerste verdieping zal een sportschool gerealiseerd worden.

Woon in deze groene oase in het midden van de stad en wordt ondergedompeld in een geurig bos vol weelderig groen. Daglicht en frisse lucht in overvloed en natuur waar je maar kijkt, geven je spirit een boost. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende geluiden van de natuurwereld om je heen.

Interesse?

De bouw is gestart in december 2020. De prognose oplevering staat gepland voor 2024. Ben je benieuwd naar de appartementen van ca. 113 m² in project Wonderwoods? Wij vertellen je er graag meer over! Je kan ons bereiken via 020-3050560 of via wonderwoods@eefjevoogd.nl.

Heb je interesse in de penthouses en/of specials van Wonderwoods? Kijk dan naar de deelprojecten met hierin de Penthouses in de MVSA Toren en de Penthouses en Specials in de Boeri Toren.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Wonderwoods

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Mannoury

   Amsterdam
  • De Krijgsman Muiden

   Muiden