Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Penthouses en Specials | Wonderwoods 
Locatie project
Beurskwartier, Utrecht 
Oplevering
Prognose oplevering eind zomer 2024. 
Website project
Development
G&S Vastgoed, KondorWessels Projecten 
 

BESCHRIJVING

Wonderwoods
Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad. Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Voor meer informatie over Wonderwoods klik hier.

In de twee woontorens van Wonderwoods zijn enkele prachtige Penthouses en Specials in verkoop.

PENTHOUSES IN DE BOERI TOREN 

De Boeri Tower is de hoogste van de twee Wonderwoods torens, ontworpen door Stefano Boeri Architetti. In de Boeri Toren zijn 6 unieke tweelaagse penthouses op de 29e en 30e verdieping in verkoop. Het in Milaan gevestigde architectenbureau is wereldwijd bekend om zijn baanbrekende Bosco Verticale (Verticaal Bos). Bedekt met bomen en “introvert” van aard, versterkt de gedempte architectuur het geluid van de natuur. Hier komen zowel huur- als koopwoningen, een park op het dak met restaurant, een fitnessruimte, gezonde horecafaciliteiten en diverse voorzieningen.

Speciaal voor de penthouses in de toren van Stefano Boeri Architetti heeft het architectenbureau Stefano Boeri Interiors verschillende interieurconcepten gecreëerd waaruit je (eventueel) kunt kiezen.

Eclectic
Deze penthouses zijn een eerbetoon aan de esthetiek van Milanese interieurs met een eigentijdse touch. Door nieuwe technologieën te combineren met verfijnde en handgemaakte materialen zoals Crema Avorio marmer, terrazzo vloer met Travertijn marmeren inzetstukken en messing details, ontstaat er een unieke ruimtelijke sfeer. Een luxueus en eclectisch interieurontwerp dat een verfijnde hedendaagse taal spreekt.

Essential
Deze penthouses zijn ontwikkeld als open-plan woningtypologieën. De tijdloze esthetische neutraliteit van klei laat warme houten elementen toe om een zachte ruimtesfeer te creëren, terwijl doorzichtig en melkachtig glas het licht in de omgeving toelaat. Wat wij noemen warm en uitnodigend.

Eccentric
Deze penthouses hebben een dynamische en meer alternatieve stijl, die wordt bepaald door het gebruik van nieuwe materialen, maar ook klassieke materialen. De muren zijn afwisselend bekleed met kalksteen en accenten van gestreepte keramische tegels, zonder onderscheid te maken tussen het beoogde gebruik van de ruimtes, waardoor een unieke taal in het hele appartement ontstaat. Een rustieke en toch chique sfeer.

PENTHOUSES IN DE MVSA TOREN
De MVSA Toren is uitgevoerd naar de visie van de Nederlandse architect Roberto Meyer van het in Amsterdam gevestigde MVSA Architects.

De ‘extraverte’ toren geeft het inside-outside gevoel omdat het groene interieur zich uitstrekt tot de natuur buiten. Hier worden de koopwoningen, huurwoningen, boutique kantoren, het dakpark, Digital Art Space ‘Nowhere’ en diverse andere faciliteiten gerealiseerd.

In het ontwerp zien we strakke en duurzame materialen, met keramische elementen die knipogen naar de rijke ambachtelijke geschiedenis van Utrecht.  Door de verspringende hoogte van het gebouw ontstaat een spectaculair terras van circa 2.200 m² met een overvloed aan bomen en planten. Deze weelderige groene oase bepaalt ook de beleving van het gebouw binnen. De circa 70 meter hoge toren is ontworpen met een serre-esthetiek in gedachten en is voorzien van vele (winter) tuinen en natuurlijk verlichte atriums. Groen komt er van binnen naar buiten: op zomerse dagen gaan gigantische ramen open om de natuur binnen te laten verbinden met de natuur buiten.

Bovenin de toren van MVSA Architects (op de 20e en 21e verdieping) bevinden zich zowel enkel-laagse als duplex penthouses en dat allemaal vanaf 67 meter hoogte. Deze vijf luxe penthouses variëren tussen de circa 110m² en 200m² met fantastisch zicht op de Wonderwoods Boeri toren en over Utrecht.  In de toren van MVSA is nog één penthouse beschikbaar.

Bewoners hebben toegang tot een openbare kas van circa 200 m² en kantoormedewerkers kunnen genieten van een 12 meter hoog atrium op de tweede verdieping. De uitnodigende plint waarop het gebouw staat, herbergt een verscheidenheid aan  voorzieningen  welke de gevel van Wonderwoods verrijken. Er is een ‘experience gallery’, fietsverhuurwinkel, theetuin, gezonde snackbar, biologische supermarkt, wellness gym en live-in ateliers.

Nu in verkoop: SPECIALS IN DE BOERI TOREN

De Specials zijn karaktervol en tegelijkertijd aangepast aan de eisen van het moderne leven. Ze combineren een tijdloze stijl met een vernieuwend design. Beide beschikken over een geweldig privé dakterras met een fenomenaal uitzicht. Hoe heerlijk zal het zijn om hier te zitten en te ontspannen na een dag hard werken.

De Wonderwoods Specials bevinden zich op de 13e en 14e verdieping van de Boeri Toren. De Boeri Toren is de hoogste van de twee Wonderwoods torens, ontworpen door Stefano Boeri Architetti. Het in Milaan gevestigde architectenbureau is wereldwijd bekend om zijn baanbrekende ‘Bosco Verticale’ (Verticaal Bos). Bedekt met bomen en “introvert” van aard, versterkt de gedempte architectuur het geluid van de natuur. Hier komen zowel huur- als koopwoningen, een park op het dak met restaurant, een fitnessruimte, gezonde horecafaciliteiten en diverse voorzieningen.

Interesse?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de Penthouses of de Specials te ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 020-3050560 of e-mailen naar wonderwoods@eefjevoogd.nl. Wij staan u graag te woord.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Penthouses en Specials | Wonderwoods

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Specials Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Specials Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Laurens Roosendaal
  020 3050560laurens@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Wonderwoods

   Beurskwartier, Utrecht
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam