Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Penthouses en Specials | Wonderwoods 
Locatie project
Beurskwartier, Utrecht 
Oplevering
Prognose oplevering eind zomer 2024. 
Website project
Development
G&S& Vastgoed and Kondor Wessels Projecten 
 

BESCHRIJVING

Wonderwoods
Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad. Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Voor meer informatie over Wonderwoods klik hier.

In de twee woontorens van Wonderwoods zijn enkele prachtige Penthouses en Specials in verkoop.

Welkom in de bijzondere wereld van Wonderwoods, waar luxe wonen een groene revolutie ondergaat, midden in het kloppende hart van Utrecht! Verheug u op een harmonieuze samensmelting van natuur en technologie, verpakt in het hoogste groene gebouw van Nederland. Ontdek nu onze exclusieve 2-laagse Penthouses & Specials, omringd door adembenemend groen, met panoramische uitzichten op de historische stad, de majestueuze Domtoren en het omringende landschap.

Slechts enkele van deze exclusieve Penthouses & Specials zijn nog beschikbaar, variërend van 178 m² tot 286 m². Alle woningen beschikken over mooie buitenruimtes waarvan enkele met unieke royale afmetingen. Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren op grootse hoogte, midden in het bruisende stadscentrum.

Wonderwoods is een meesterwerk ontworpen door de wereldberoemde architecten Stefano Boeri Architetti uit Milaan en MVSA Architects uit Amsterdam. Twee groene torens, één van 70 en één van 104 meter creëren samen een indrukwekkend verticaal bos. Geïnspireerd door de flora en fauna in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, brengen we niet minder dan circa 300 bomen, 75.000 struiken en bloemen en 30 verschillende diersoorten naar het stadscentrum. Flying gardeners staan garant voor het kwartaalonderhoud, zodat u zich vooral kunt concentreren dagelijkse privé zaken en op het optimaal genieten.

Wonderwoods, het icoon van het nieuwe Beurskwartier, biedt een levensstijl in de nieuwe gezonde, autovrije, stedelijke woonwijk van Utrecht. Slechts twee minuten lopen van Utrecht Centraal en tien minuten van de bruisende binnenstad, worden flora en fauna teruggebracht naar het hart van de stad. Hier worden alle bewoners aangemoedigd om hun band met de natuur te herontdekken en worden toekomstige generaties geïnspireerd om in harmonie met groen te leven.

Bij Wonderwoods is de natuur alom vertegenwoordigd. Geniet van wonen te midden van het groen, en tevens van een fijne mix van prettige voorzieningen die het leven net iets comfortabeler maken. De huismeesterservice in de lobby van de Stefano Boeri Architetti-toren biedt hoogwaardige locatieservices, waarbij een toegewijd team van hospitality hosts en een servicemanager dagelijks voor diverse diensten  zorgt. Op het dakpark, 25 meter boven de grond, verbindt een groene loopbrug beide torens, terwijl een restaurant met een royaal terras u een verrassende culinaire ervaring biedt.

Wonderwoods biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving, maar ook een duurzame toekomst met een unieke ecosysteem voor wateropvang en hergebruik, gedemonstreerd in de Education Hub. Ondersteund door Next Urban Mobility, staan elektrische auto’s, -scooters, fietsen en bakfietsen altijd klaar in de parkeergarage.

Verrijk uw leven met de geluiden van fluitende vogels in de ochtend en laat u in slaap sussen door de rustgevende klanken van de natuur om u heen. De bouw van Wonderwoods is in volle gang. We verwachten de eerste Penthouses in de zomer van 2024 op te leveren. Ontdek de weelde, ontdek Wonderwoods!

INTERESSE?

Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan klaar om u mee te nemen door het unieke concept dat Wonderwoods te bieden heeft. Je kan ons bereiken via 020-3050560 of via wonderwoods@eefjevoogd.nl.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Penthouses en Specials | Wonderwoods

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Penthouses Boeri Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Specials Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

 • Wonderwoods Specials Nieuwbouw Utrecht Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam