Cruquiuswerf

Nog enkele urban apartments beschikbaar vanaf €615.000,- v.o.n. De woonoppervlakte is vanaf 107 m2 en in de ondergelegen parkeergarage zijn parkeerplaatsen te koop. De prognose oplevering is al in het eerste kwartaal van 2021!

Het is mogelijk om alvast een kijkje in Cruquiuswerf te nemen. Om de week worden er prive rondleidingen georganiseerd, geheel conform de laatste RIVM richtlijnen. Zo krijg je een beeld van de nog beschikbare appartementen en kun je alvast jouw toekomstige uitzicht bewonderen. De rondleidingen worden (om de week) op woensdagmiddag tussen 15:30 uur en 16:15 uur gehouden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer snel jouw rondleiding!

Je kunt je hier aanmelden voor een rondleiding.

Urban apartments, townhouses, penthouses en city apartments met geweldig uitzicht op de kade en het water rondom op Cruquiuseiland. 

De nieuwe kade van Oost

Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam wordt volop gewerkt aan de realisatie van Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost. Op het meest centrale punt in de ‘elleboog’ van dit industriële eiland worden in een waaiervorm elegante appartementengebouwen gerealiseerd met urban apartments, townhouses, penthouses en city apartments, in totaal zo’n 300 nieuwbouw woningen.

Urban Apartments

In Cruquiuswerf zijn nog enkele Urban Apartments in de categorie
100 m² -134 m² beschikbaar. Deze appartementen liggen aan de kade of aan het groene binnengebied. Alle Urban Apartments hebben een eigen buitenruimte. Hier geniet je zowel overdag als tot in de late uurtjes van de zon. Prijzen vanaf €615.000,- v.o.n. verwachte oplevering Q1 2021.

Heb jij interesse in een Urban Apartment? Schrijf je dan snel in via deze link. 

Wonen in Amsterdam Oost op een geweldige locatie!

Alle nieuwbouw huizen en appartementen in Cruquiuswerf hebben een geweldig uitzicht op de kade en het water rondom. Daarnaast is er ruimte voor cappuccino-cafeetjes, galeries, ateliers en andere stadse zaakjes die het leven leuk maken. Door de mix van diverse woningen, werkruimtes, voorzieningen en de nabijheid van de stad, wordt Cruquiuswerf straks de place to be!

Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht en geflaneerd, gefeest en gemijmerd… je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen – het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland – die vind je op Cruquiuseiland.

Fijne mix van water, beton, boten en elegante architectuur

Je moet nog een beetje door je oogharen heen kijken, op dit voormalige industrie-eiland, maar je ziet al de contouren van een supergave woon-werkplek. Je vindt er monumentale industriële gebouwen en nieuwe kantoor-hubs, prachtige woongebouwen (in aanbouw), de vergeten wijnsilo’s van een voormalige wijnimporteur, een lief gebouwtje uit onze historische West-Indië tijd (het Insulindehuisje), maar ook de rauwe fabriekspanden – zoals de voormalig verffabriek naast Cruquiuswerf , die wordt verbouwd tot creatieve hotspot. Deze mengelmoes van oude industrie en nieuwe elegante architectuur is wat het eiland zo mooi maakt. Met in het hart van het eiland, daar waar het water ‘de hoek om’ gaat: Cruquiuswerf .

Omringd door water

Cruquiuswerf ligt in de ‘bocht’ van het eiland, en wordt omgeven door aan de ene kant het Amsterdam-Rijnkanaal (daar waar het kanaal uitmondt in het IJ) en aan de andere kant de Nieuwevaart op weg naar de stad. Boten zie je hier dus de hele dag voorbij gaan, van zandboot en vrachtschip tot superjacht en sloep.

Hip Amsterdam Oost op loopafstand

Amsterdam Oost is hip, hot en happening. Met name in de Javastraat, Oosterpark en rondom de Dappermarkt regent het de laatste jaren hippe koffietentjes, nieuwe cafés en leuke vintage- en mode winkels. Dat alles te midden van de vele roti-keukentjes, toko’s en Mediterrane warenhuisjes en groentewinkels die er al zaten. Die mix is perfect en trekt ook een steeds hipper, stadser publiek.

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de project website of neem contact met ons op via 020-3050560. Je kunt hier de brochure downloaden.

Dit is een project van AM Wonen.

Cruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf AmsterdamCruquiuswerf Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Oostelijk Havengebied

– Urban apartments, townhouses, penthouses en city apartments

– Geweldig uitzicht op de kade en het water rondom

– Indicatie oplevering 1e kwartaal 2021.


ga naar project site
deel deze pagina